Baracuta: iconische jas, iconisch merk

Baracuta is een Brits merk dat quasi synoniem is geworden met zijn meest iconische product: de Harrington ja Baracuta G9. Vandaag de dag zijn Harrington jassen een aparte stijl maar het origineel model, de moeder van alle Harrington jassen was de Baracuta G9. In de Britse jeugdcultuur heeft deze jas nog steeds een legendarische uitstraling maar ook daarbuiten hoort Baracuta een naam als een klok te zijn.

Een korte geschiedenis

Baracuta is een merk dat zichzelf heeft opgebouwd vanuit het grijze en geïndustrialiseerde Manchester. Hier bleek het merk al snel een schot in de roos dankzij de enorme veelzijdigheid van de jassen en de andere kleding die Baracuta produceerde. Baracuta staat voor de ideale lijn tussen formeel en casual, een jas die je toeliet en nog steeds toelaat niet uit de toon te vallen in een formele setting maar toch heerlijk praktisch gekleed te zijn.

Sportief en functioneel

Baracuta jassen waren van in het begin ontzettend populair bij golfers. De reden daarvoor is dat Baracuta stijlvolle jassen op de markt brengt die bovendien goed presteren. Zo is er een ritssluiting voor het praktisch gemak maar is dit aangevuld met knopen zodat je ten allen tijde ook stijlvol voor de dag kunt komen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de Baracuta jassen in alle lagen van de Britse popcultuur voorkomen. Van de frontman van Blur tot politieke figuren: Baracuta is zonder enig probleem in staat alle grenzen te overschrijden. Zelf zin in een stijlvolle, functionele jas? Op Pauw.com is een hele collectie beschikbaar.

Robuust outdoormerk Filson verkrijgbaar bij Pauw.com

Als er één land op de wereld is waar avontuurlijke outdooractiviteiten populair zijn dan is het wel Amerika. De prachtige natuur en de talloze nationale parken oefenen een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op kampeerders, hikers en backpackers van alle leeftijden. Deze enthousiaste en sportieve natuurliefhebbers stellen hoge eisen aan hun outdoorkleding en reistassen. Zij kunnen hiervoorLees meer Robuust outdoormerk Filson verkrijgbaar bij Pauw.com

Review violamilano.com: aanrader of niet?

Online shoppen is lekker makkelijk, maar er is ook een groot nadeel, namelijk dat je niet precies weet wat je koopt. Dat weet je pas zodra het binnenkomt. Shoppen bij violamilano is in ieder geval gemakkelijk, maar zijn er nog meer voordelen aan deze webshop?

Aanrader of niet?
Allereerst is de website erg gemakkelijk in gebruik waardoor je snel hebt gevonden waarnaar je op zoek bent. Zo kies je bij een product bijvoorbeeld het materiaal zoals wol of kasjmier, maar je hebt nog veel meer keuzes. Kies het patroon, de kleur en hoe je het overzicht wilt krijgen. Dit kan zijn dat je eerst de meest goedkope producten wilt zien en later pas de duurdere, maar je kunt ook kiezen voor de meest populaire producten bovenaan. Als je dus kiest voor het materiaal en de kleur kom je in ieder geval al een heel stuk verder met je zoektocht als je specifiek zoekt naar iets.

Verder staat er bij ieder product nog een uitgebreid verhaal met informatie. Denk aan welk materiaal, welke kleuren er beschikbaar zijn, hoe groot het product is en waar het is gemaakt. Er is niets dat mist op deze website, en dat is erg prettig wanneer je een product niet in het echt kan bekijken. Je kunt op een veilige manier betalen en voor je het weet is je bestelling al in huis.

Al met al is violamilano.com een prettige webshop voor kleding die wat chiquer is dan je in de normale winkelstraat tegenkomt. Zeker een aanrader!

Heren armbanden in Italiaans design

Of de moderne man nu conservatief of meer avontuurlijk is, hij is op zoek naar smaak en stijl. Hier is Italiaans design natuurlijk onovertroffen in kleding, schoenen en accessoires. Laat u inspireren door Viola Milano voor modebewust toebehoor bij uw kleding, zoals stropdassen, sjaals of armbanden. Viola Milano wil mannen wereldwijd aanmoedigen om beter gekleedLees meer Heren armbanden in Italiaans design

De stropdas: finishing touch

De stropdas is een stijlelement bij uitstek dat een gewoon pak kan transformeren tot een prachtig ensemble. Stropdassen kan je terugvinden in alle maten en vormen die je je maar kunt bedenken en ook in diverse materialen. Maar wat maakt een goede stropdas nu een goede? De vorm van de das Een stropdas is eenLees meer De stropdas: finishing touch