Baracuta: iconische jas, iconisch merk

Baracuta is een Brits merk dat quasi synoniem is geworden met zijn meest iconische product: de Harrington ja Baracuta G9. Vandaag de dag zijn Harrington jassen een aparte stijl maar het origineel model, de moeder van alle Harrington jassen was de Baracuta G9. In de Britse jeugdcultuur heeft deze jas nog steeds een legendarische uitstralingLees meer Baracuta: iconische jas, iconisch merk

Robuust outdoormerk Filson verkrijgbaar bij Pauw.com

Als er één land op de wereld is waar avontuurlijke outdooractiviteiten populair zijn dan is het wel Amerika. De prachtige natuur en de talloze nationale parken oefenen een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op kampeerders, hikers en backpackers van alle leeftijden. Deze enthousiaste en sportieve natuurliefhebbers stellen hoge eisen aan hun outdoorkleding en reistassen. Zij kunnen hiervoorLees meer Robuust outdoormerk Filson verkrijgbaar bij Pauw.com

Heren armbanden in Italiaans design

Of de moderne man nu conservatief of meer avontuurlijk is, hij is op zoek naar smaak en stijl. Hier is Italiaans design natuurlijk onovertroffen in kleding, schoenen en accessoires. Laat u inspireren door Viola Milano voor modebewust toebehoor bij uw kleding, zoals stropdassen, sjaals of armbanden. Viola Milano wil mannen wereldwijd aanmoedigen om beter gekleed en mooier door het leven te gaan.

Designer heren armbanden

De armbanden van violamilano.com zijn van een uniek design en een feest om naar te kijken. De armbanden zijn uitgevoerd met smaakvolle sierkralen en verkrijgbaar in een veelvoud aan kleuren en stijlen. Zowel exclusieve kralenarmbanden als in leer gewikkelde armbanden, alles voor de man met smaak. Alle armbanden zijn handgemaakt en worden op uw gewenste grootte aangepast. De heren armbanden zijn altijd gemaakt van de beste grondstoffen. Er wordt gebruik gemaakt van een hoge kwaliteit leer, de kralen zijn van fijne sierstenen en het gebruikte zilver is altijd van 100% sterling kwaliteit.

Italiaanse gentleman

Viola Milano vindt inspiratie voor de accessoires in de levensstijl van de klassieke Italiaanse gentleman. Op een casual manier creëert een armband of stropdas, die vroeger misschien ondenkbaar zou zijn geweest, een perfect natuurlijke look. Iedereen heeft zijn eigen stijl, die hem tot een uniek persoon maakt. De armbanden van violamilano.com zijn de ideale manier om uw eigen persoonlijkheid op een individuele manier tot uitdrukking te brengen.

De stropdas: finishing touch

De stropdas is een stijlelement bij uitstek dat een gewoon pak kan transformeren tot een prachtig ensemble. Stropdassen kan je terugvinden in alle maten en vormen die je je maar kunt bedenken en ook in diverse materialen. Maar wat maakt een goede stropdas nu een goede?

De vorm van de das

Een stropdas is een noodzakelijk element in een formele setting. Het toont in één oogopslag aan iedereen in de kamer dat jij het meent en een echte professional bent. Zo is een sollicitatiegesprek zonder een stropdas bij voorbaat al wat minpunten. Het spreekt echter voor zich dat niet elke vorm van stropdas even geschikt is. Sterker zelfs: bepaalde vormen kunnen bij een lichaamstype een komisch effect geven en dat is de bedoeling niet. Eerst en vooral is de lengte belangrijk. Een goede, stijlvolle stropdas hangt met de punt langs de rand van de broek. Ook de breedte is van tel: te breed geeft een verkleinend en verdikkend effect, te smal een verlengend en lachwekkend effect.

De Italiaanse stropdas

Ook qua stof en print kunnen hele boeken volgeschreven worden over de stropdas. In de regel komt het er gewoon op neer dat een zijden stropdas sowieso een goede keuze is. Daarbij zijn Italiaanse stropdassen ook altijd een goed idee. Het land van de meesters van de stijl en de beste fabrikanten van formele kleding ter wereld weet wel iets van de stropdas. Op een website als violamilano.com kan je jezelf ervan vergewissen.