Kunstkerstbomen

Kerstmis Nog een klein poosje en dan is het weer zover. Kerstmis komt er aan. Tijd om te gaan denken wat we op tafel gaan zetten om te eten. En welke kerstartikelen gaan we aanschaffen om het interieur weer in de juiste kerstsfeer te brengen. Eén ding is zeker…Geen natuurkerstboom meer in je huis. ElkLees meer Kunstkerstbomen

Een kerstboom aanschaffen met verlichting

Heb jij dat nou ook altijd? Zoals elk jaar vol goede moed ga je de kerstboom decoreren. Maar eerst de lampjes er in. Maar elke kerst zitten deze weer in de knoop. Uiteindelijk knip je de snoeren doormidden en met veel gehannes zijn de lampjes weer aan elkaar geflanst. Je hangt opgelucht de lichtjes in de boom en steekt de stekker in het stopcontact…Ja en dan? Ze doen het niet! Bij veel mensen een elk jaar terugkerende frustratie. Het kan op een betere en vooral goedkopere manier. Een kunstkerstboom met verlichting aanschaffen. Geen gezeur met lichtjes die niet meer werken of snoeren die niet meer uit de knoop te krijgen zijn. Een kunstkerstboom met verlichting koop je bij xmasdeco.nl. Het is een investering voor vele jaren en op den duur toch goedkoper. Elk jaar nieuwe lampjes aanschaffen, omdat ze in de knoop zitten, loopt toch wel in de papieren.

Online aanschaffen

Via de webshop van xmasdeco kun je op simpele wijze kunstkerstbomen kopen. De kunstkerstboom met verlichting is hier een goed voorbeeld van. Niet meer elk jaar de lichtjes ophangen maar een boom die geleverd wordt met de kerstverlichting er al in. Wanneer de feestdagen voorbij zijn verpak je de boom weer in de handige doos en zet deze stofvrij weg. Makkelijker kan het niet! De kunstkerstbomen zijn niet te onderscheiden van de echte boom. De verzending is gratis en de boom wordt geleverd in een all-in-one pakket. De verlichting hoort er natuurlijk bij want deze zit al in de boom. Wordt dus als één pakket geleverd. Je zult nog jaren met plezier elke kerst deze boom tevoorschijn halen en van het gemak genieten.

Alles wat je moet weten over een twijfelaar

Wat is een twijfelaar bed?
Als het tijd is gekomen om een nieuw bed te kopen heb je keuze uit een allerlei maten. Het soort matras is net zo belangrijk als de maat. Een twijfelaar is een bepaald soort matras maat. De lengte van de meeste matrassen zijn over het algemeen hetzelfde maar de breedte verschilt nogal. Hieronder zullen we iets meer ingaan op wat een twijfelaar nou precies is en waar het handig voor is. Voor veel meer informatie kan je even kijken op www.twijfelaar-bed.nl.

Algemene informatie over twijfelaars
Een twijfelaar is een bed waar je heerlijk alleen in kunt slapen. Met z’n tweeën gaat het misschien net maar dat zal krap worden. In de volksmond wordt een twijfelaar vaak een anderhalfpersoonsbed genoemd. Dit komt omdat het eigenlijk tussen 2 maten inzit. Een eenpersoonsbed is vaak 90 cm breed en een tweepersoonsbed begint bij 140 cm. Een twijfelaar heeft een breedte van 100 tot 120 cm. Dit is dus aanzienlijk kleiner dan een tweepersoonsbed.

Voordelen van een twijfelaar
Ruimte is tegenwoordig schaars aan het worden en daar moeten we in gevallen als de studententijd etc. rekening mee houden. Het kan dus in een kleine ruimte dienen als tweepersoonsbed. Een ander groot voordeel van een twijfelaar is dat het breder is dan een eenpersoonsbed. Als je alleen slaapt en je vindt een eenpersoonsbed net te klein is een twijfelaar perfect voor je, het geeft je net dat beetje extra ruimte die je nodig hebt. Een ander groot voordeel is dat een twijfelaar niet zo duur is. Een goedkope twijfelaar is een heel stuk goedkoper dan een goedkoop tweepersoonsbed.

Nadelen van een twijfelaar
Naast verschillende voordelen kennen we ook een aantal kleine nadelen. Het voornaamste nadeel zal toch blijven dat hij klein aanvoelt als je hem als tweepersoonsbed gaat gebruiken. Zeker als je iets groter bent dan gemiddeld wordt het bijzonder krap. Veel mensen vinden het heerlijk dicht op elkaar te liggen maar er zijn er ook erg veel die hun ruimte absoluut nodig hebben.

Tips voor het kopen van een twijfelaar
De twijfelaar komt in de breedte van 100 cm en 120 cm. Kijk dus goed naar de beschikbare ruimte die je hebt welke je moet kopen. Zorgt dat je altijd het bed uitprobeert! Je weet pas echt wat je koopt als je er op gelegen hebt.