Kunstkerstbomen

Kerstmis

Nog een klein poosje en dan is het weer zover. Kerstmis komt er aan. Tijd om te gaan denken wat we op tafel gaan zetten om te eten. En welke kerstartikelen gaan we aanschaffen om het interieur weer in de juiste kerstsfeer te brengen. Eén ding is zeker…Geen natuurkerstboom meer in je huis. Elk jaar weer achter zo’n boom aan en binnen een week ligt je huiskamer vol met dennennaalden. Daar wil je dus van af. Xmasdeco is dé leverancier die kan zorgen voor een kerst waar je niet elke dag hoeft te stofzuigen. Lekker simpel een kwaliteitsboom opzetten die je elk jaar weer uit de kast kunt halen. Prachtige bomen, met of zonder sneeuw.

De alles-in-één pakketten

Uniek bij Xmasdeco zijn de alles-in-één-pakketten. Gemak dient de mens! Voor bij je thuis of op kantoor wordt deze kunstkerstboom geleverd in een prachtige doos om in te bewaren, plus alle versierselen in de door jouw gewenste kleur. Naar eigen inzicht versier je deze boom op professionele wijze en creëer je zo je geheel eigen boom. Géén naalden die uitvallen maar een kwaliteitsboom die elk jaar weer kerstplezier verschaft.

Luxe pakket kerstboom

Een basiskerstboom vertoond al een mooie natuurlijke vorm, maar de luxe kerstboom is niet van echt te onderscheiden. De toevoeging van kunststof “Nordman”-takjes aan het einde van elke tak zorgen voor de niet van echt te onderscheiden uitstraling. De kerstballen van de luxe boom zijn decoratiever en iets groter. Kortom een chique en rijk aanzien.

Een kerstboom aanschaffen met verlichting

Heb jij dat nou ook altijd? Zoals elk jaar vol goede moed ga je de kerstboom decoreren. Maar eerst de lampjes er in. Maar elke kerst zitten deze weer in de knoop. Uiteindelijk knip je de snoeren doormidden en met veel gehannes zijn de lampjes weer aan elkaar geflanst. Je hangt opgelucht de lichtjes in de boom en steekt de stekker in het stopcontact…Ja en dan? Ze doen het niet! Bij veel mensen een elk jaar terugkerende frustratie. Het kan op een betere en vooral goedkopere manier. Een kunstkerstboom met verlichting aanschaffen. Geen gezeur met lichtjes die niet meer werken of snoeren die niet meer uit de knoop te krijgen zijn. Een kunstkerstboom met verlichting koop je bij xmasdeco.nl. Het is een investering voor vele jaren en op den duur toch goedkoper. Elk jaar nieuwe lampjes aanschaffen, omdat ze in de knoop zitten, loopt toch wel in de papieren.

Online aanschaffen

Via de webshop van xmasdeco kun je op simpele wijze kunstkerstbomen kopen. De kunstkerstboom met verlichting is hier een goed voorbeeld van. Niet meer elk jaar de lichtjes ophangen maar een boom die geleverd wordt met de kerstverlichting er al in. Wanneer de feestdagen voorbij zijn verpak je de boom weer in de handige doos en zet deze stofvrij weg. Makkelijker kan het niet! De kunstkerstbomen zijn niet te onderscheiden van de echte boom. De verzending is gratis en de boom wordt geleverd in een all-in-one pakket. De verlichting hoort er natuurlijk bij want deze zit al in de boom. Wordt dus als één pakket geleverd. Je zult nog jaren met plezier elke kerst deze boom tevoorschijn halen en van het gemak genieten.